המגולגלות המפורסמות של אריה רוזנשטוק במילוי נוטלה הן פינוק מתוק שלא תצליחו להפסיק לנשנש. בצק נמס בפה ומילוי שוקולדי עשיר יוצרים שילוב מנצח שמתאים לכל אירוע.
מצרכים למגולגלות נוטלה:
400 גרם קמח
160 גרם קורנפלור
300 גרם חמאה (או נטורינה לגרסה פרווה)
2 חלמונים
כפית אבקת אפייה
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
למילוי: שוקולד נוטלה למריחה
אופן ההכנה:
במעבד מזון, מעבדים את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והחמאה עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את החלמונים, מלח ומיץ התפוזים ומעבדים עד שהבצק מתגבש.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות.
מרדדים את הבצק דק על משטח עבודה מקומח קלות
מורחים שכבה נדיבה של ממרח נוטלה על הבצק המרודד.
מגלגלים את הבצק לגלילה ארוכה. מסמנים את הפרוסות עם סכין חדה אך לא חותכים לחלוטין.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות, עד שהמגולגלות מזהיבות קלות.
לאחר האפייה, חותכים לפרוסות לפי הסימונים ומניחים להתקרר.
בהצלחה!
ממלאים במילוי שאתם אוהבים (ריבה, תמרים, שוקולד, או אגוזים).
ערכים תזונתיים ל-100 גרם:
הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית)
(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)
コメント