top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

קרפ סוזט מתפוזים סינים

הנוף משתנה עם הגעת הסתיו, כשגווני הצבעים ועלי העצים נשפכים כמו יצירת אמנות על פני האדמה. אך לבעלי עצי התפוז הסיני ידוע שמשב הרוח מביא עמו גם ערמות של פירות מיניאטוריים שדורשים טיפול מיוחד. מה לעשות עם כל התפוזים הקטנים האלו, שחמוצים מדי בשביל לאכול אותם? הפתרון הוא קרפ סוזט צרפתי! סירופ תפוזים מתוק עדין על בסיס של קרם וחמאה צרפתית באיכות גבוהה. הטעם המרענן של התפוזים הסיניים מתאים באופן מושלם למתיקות של הקרפים, והשילוב המופלא הזה יוצר קינוח מושלם לימי הסתיו הקרירים. תתענגו על קרפ תפוזים סתווי, ותפתרו במקביל את בעיית התפוזים הקטנים שמטרידים. כך, תהפכו את סוף הקיץ למתוק יותר!

מצרכים לקרפ סוזט:

לקרפים:

  • 2 ביצים

  • 1 כוס חלב

  • 1/2 כוס קמח

  • 1 כפית סוכר

  • 1/4 כפית מלח

לרוטב:

  • 1 כוס מיץ תפוזים סיני (ברור שניתן להחליף למיץ תפוזים רגיל!)

  • 1/2 כוס יין פורט

  • 1/4 כוס סוכר

  • 60 גרם חמאה

  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון


הוראות הכנה:

הכנת הקרפים:

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה עד לקבלת בלילה חלקה.

  2. מחממים ומשמנים קלות מחבת קרפים על אש בינונית.

  3. יוצקים כף מהבלילה למחבת ומטגנים במשך 1-2 דקות מכל צד, או עד שהקרפ מזהיב.

  4. חוזרים על הפעולה עם כל הבלילה.

הכנת הרוטב:

  1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.

  2. מוסיפים את מיץ התפוזים, היין הפורט, והסוכר. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך מעט.

  3. מוסיפים את החמאה, קליפת הלימון, ואגוז המוסקט. מערבבים עד שהחמאה נמסה והרוטב מתאחד.

הגשה:

  1. מניחים קרפ על צלחת הגשה.

  2. מניחים מעל שכבה מרוטב התפוזים.

  3. מקפלים למשולש ומרטיבים בעוד קצת מהרוטב.

  4. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו

ערכים תזונתיים למנה אחת (קרפ אחד עם רוטב):

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)



74 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page