top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

עוגת גבינה ניו יורק

תמונה של עוגת גבינה ניו יורק, קינוח פופולרי מהמטבח האמריקאי. העוגה בעלת מראה זהוב-זהוב, עם מרקם קרמי וטעם עשיר. העוגה מורכבת מבסיס של עוגיות חמאה, מילוי של גבינת שמנת, סוכר, ביצים ותמצית וניל, ואופים עד שהיא יציבה בדפנות אך עדיין רוטטת במרכז. עוגת גבינה ניו יורק היא קינוח קלאסי ומושלמת לאירוח או לסיום ארוחה

עוגת גבינה ניו יורק היא קלאסיקה אמריקאית אהובה, ידועה במרקמה הקרמי והעשיר. עם בסיס פריך ומילוי גבינה עשיר וחלק, זוהי עוגה שמשלבת פשטות עם טעם מושלם. למרות שהכנתה דורשת זמן וסבלנות, התוצאה - עוגת גבינה גבוהה ומרשימה - בהחלט שווה את המאמץ!

היצמדו למתכון ותהנו.

מצרכים לעוגת גבינה ניו יורק:

  • 140 גרם ביסקוויטים

  • 80 גרם חמאה מומסת (ללא מלח)

למילוי:

  • 1 ק"ג גבינת שמנת פילדלפיה

  • 20 גרם קמח

  • 5 גרם מלח

  • 190 גרם סוכר

  • 200 גרם של קרם פרש (או שמנת חמוצה)

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 3 ביצים L בטמפרטורת החדר

להגשה:

  • ריבת תותים

  • תותים טריים

  • מיכל שמנת להקצפה 38%

  • כף סוכר אבקת סוכר

תבנית 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב בדפנות עם מעט קמח לבידוד הדפנות


הוראות הכנה:

בסיס העוגה:

  • במעבד מזון מרסקים את הביסקוויטים ומערבבים יחד עם החמאה המומסת לבצק פירורי.

  • מרפדים בהידוק את תבנית לבסיס.

  • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8-10 דקות.

מילוי העוגה:

  • בקערת המיקסר מוסיפים את גבינת השמנת, הקמח והמלח ומקציפים עם וו הגיטרה עד לתערובת קרמית.

  • מוסיפים את הסוכר, הקרם פרש ותמצית הווניל ומקציפים עד שהתערובת נדבקת לשולי הקערה.

  • בעזרת מרית מורידים את התערובת משולי הקערה ושוברים ביצה פנימה. מפעילים את המיקסר להטמעת הביצה, כך ביצה אחר ביצה.

  • לאחר הטמעת הביצים מערבבים את התערובת בעזרת מרית לתערובת אחידה.

  • שופכים לתבנית.

אפייה:

  • אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 70 דקות.

  • לאחר מכן סוגרים את התנור ומשאירים פתח בדלת באמצעות כף עץ שמכניסים פנימה לשעה לצינון.

  • לאחר שעה מכניסים למקרר ללילה.

קצפת: מקציפים מיכל שמנת וכף אבקת סוכר עד לקבלת קצפת נזהרים לא לשבור את הקצף

הגשה:

  • מגישים עם קצפת, ריבת תותים ותותים טריים שמסודרים יפה על העוגה

חשוב להשתמש בגבינת שמנת בטמפרטורת החדר כדי שהקציפה תהיה יציבה

ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)



27 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page