top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

עוגת גבינה אפויה ללא סוכר וללא גלוטן של ליאור

תמונה של עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן, חתוכה לפרוסות. העוגה נראית יפה, עם קליפה שחומה וקרמית.
עוגת גבינה אפויה ללא סוכר וללא גלוטן | צילום: Kezia Lynn

עוגת גבינה אפויה ללא סוכר וללא גלוטן

זמן הכנה: 10 דקות | זמן אפייה: כשעה | רמת הקושי: קל | ערכים תזונתיים


מצרכים לעוגת גבינה אפויה ללא סוכר וללא גלוטן:

  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9% או 5%

  • 60 גרם קורנפלור

  • 60 גרם אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו (ללא סוכר)

  • 10-12 שקיות סוכרזית, לטעום (ניתן להחליף ב 120 גרם סוכר או 100 גרם אבקת סוכר)

  • 3 ביצים שלמות (ללא הקצפה)

  • מעט וניל

  • תבנית בקוטר 22

לציפוי:

  • שמנת להקצפה 38% (ללא סוכר)

  • חצי כוס חלב

  • 3 כפות פודינג וניל

  • מעט וניל

  • 7 שקיות סוכרזית

העוגה הזו היא אחת העוגות האהובות עלי. היא קלה להכנה, טעימה מאוד וגם בריאה. אני ממליצה בחום לנסות אותה.

הוראות הכנה:

הכנת העוגה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.

  2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים, עד לקבלת בלילה אחידה.

  3. יוצקים את הבלילה לתבנית בינונית קוטר 22 או פיירקס משומנת היטב.

  4. אופים במשך 40-60 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה.

  5. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים למשך 10 דקות נוספות.

  6. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים אותה לחלוטין.

הכנת הציפוי:

  1. בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עד לקבלת קצף יציב.

  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.

  3. יוצקים את הציפוי על העוגה הקרה.

הגשה:

ניתן להגיש את העוגה קרה או בטמפרטורת החדר.

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו

ערכים תזונתיים למנה אחת (1/10 מהעוגה):

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)


1,816 צפיותתגובה 1

1件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
ゲスト
1月09日
5つ星のうち5と評価されています。

😋

いいね!
bottom of page