top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

שיפודי פרגית על הגריל כמו בקו סמוי

שיפודי פרגית על הגריל כמו בקו סמוי

כולנו זוכרים את הביקור בתאילנד כאן, בחמש דק עבודה ועשר דקות צלייה אנחנו מקבלים טיסה זריזה למזרח. מרינדה אופיינית עם טעמים צבעים וריחות עזים של השרייה ומשם לגריל פחמים ריחני


מצרכים לשיפודי פרגית:

  • 1.5 ק"ג פרגית חתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ

  • 1 פחית קרם קוקוס

  • 1 כף משחת קארי צהובה

  • 4 שיני שום

  • 2 ס"מ ג'ינג'ר פרוס

  • 3 כפות סויה בהירה

  • 1 כף פיש סוס

  • 6 כפות צ'ילי מתוק

  • חצי בצל

  • חצי צרור כוסברה

  • כמה עלי נענע

  • כמה עלי בזיליקום

  • 1 כף מיץ לימון

  • 1 כף צ'ילי קצוץ

  • 1 כף סוכר חום


הוראות הכנה:

  1. אם משתמשים בשיפודי במבוק, יש להשרותם במים כשעתיים לפני השימוש.

  2. במעבד מזון, מערבבים את כל חומרי המרינדה עד לקבלת תערובת חלקה.

  3. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

  4. בקערה מתאימה, מערבבים את קוביות הפרגית עם המרינדה.

  5. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה או למינימום שלוש שעות.

  6. משפדים את הפרגית על שיפודי במבוק, ברזל או גבעולי למון גראס (המומלץ ביותר לארומה מיוחדת).

  7. מדליקים גריל פחמים או גז לחום בינוני-גבוה.

  8. מניחים את השיפודים על הגריל למשך מספר דקות מכל צד, מסובבים לעיתים קרובות כדי למנוע התייבשות ולשמור על עסיסיות.


ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)



48 צפיותתגובה 1

פוסטים קשורים

הצג הכול

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
kingitamarlahav
Jul 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars.

היה לי טעים מאוד אופן ההכנה קל ומהנה ❤️

Edited
Like
bottom of page