בממלכת המתוקים, ישנן עוגיות רבות ומגוונות, אך אין כמו עוגיות קוקוס ודובדבנים. הן פשוטות להכנה, אך הן מציעות טעם עשיר ומפנק. הדובדבנים המיובשים מעניקים לעוגיות טעם מתוק ועשיר, והקוקוס המיובש מעניק להן טעם קראנצ'י ומענג. העוגיות רכות מבפנים וקריספיות מבחוץ, חטיף מתוק ומושלם לכל שעה ביום.
מצרכים לעוגיות קוקוס ודובדבנים (כ 35 עוגיות):
125 גרם חמאה רכה
125 גרם סוכר דק
1 חלמון ביצה
1 כפית תמצית וניל
150 גרם קמח תופח
50 גרם קוקוס מיובש ומפורר
50 גרם דובדבנים מיובשים קצוצים
נשמר בכלי אטום עד 3 ימים או מקפיא עד חודש.
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות או על טורבו ל-160 מעלות.
בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם אוורירי.
טורפים פנימה את החלמון ולאחר מכן את הווניל.
מערבבים את שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרפדים מגש בנייר אפייה.
קורצים מיד מהבצק כדורים קטנים במשקל כ-40 גרם כל אחד ומניחים על נייר האפייה, משאירים מרווח בין כל אחד.
אופים 12 דקות עד להזהבה.
מניחים להתקרר כמה דקות, ולאחר מכן השתמש במרית כדי להעביר לרשת.
אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו
ערכים תזונתיים למנה אחת (כ-40 גרם)
הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).
(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)
Comentários