top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

עוגיות קוקוס ודובדבנים

עוגיות קוקוס ודובדבנים הן קלות להכנה ומציעות שילוב מושלם של טעמים מתוקים ומרעננים.
עוגיות קוקוס ודובדבנים | צילום: לואיס קינטרו | Pexels

בממלכת המתוקים, ישנן עוגיות רבות ומגוונות, אך אין כמו עוגיות קוקוס ודובדבנים. הן פשוטות להכנה, אך הן מציעות טעם עשיר ומפנק. הדובדבנים המיובשים מעניקים לעוגיות טעם מתוק ועשיר, והקוקוס המיובש מעניק להן טעם קראנצ'י ומענג. העוגיות רכות מבפנים וקריספיות מבחוץ, חטיף מתוק ומושלם לכל שעה ביום.

מצרכים לעוגיות קוקוס ודובדבנים (כ 35 עוגיות):

  • 125 גרם חמאה רכה

  • 125 גרם סוכר דק

  • 1 חלמון ביצה

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 150 גרם קמח תופח

  • 50 גרם קוקוס מיובש ומפורר

  • 50 גרם דובדבנים מיובשים קצוצים

נשמר בכלי אטום עד 3 ימים או מקפיא עד חודש.

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות או על טורבו ל-160 מעלות.

  2. בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם אוורירי.

  3. טורפים פנימה את החלמון ולאחר מכן את הווניל.

  4. מערבבים את שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.

  5. מרפדים מגש בנייר אפייה.

  6. קורצים מיד מהבצק כדורים קטנים במשקל כ-40 גרם כל אחד ומניחים על נייר האפייה, משאירים מרווח בין כל אחד.

  7. אופים 12 דקות עד להזהבה.

  8. מניחים להתקרר כמה דקות, ולאחר מכן השתמש במרית כדי להעביר לרשת.

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו

ערכים תזונתיים למנה אחת (כ-40 גרם)

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)



28 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page