פחזניות גבינה מלוחות הן כמו נשיקת גן עדן מלוחה. הן פריכות מבחוץ, רכות מבפנים, ומלאות בטעמים של גבינה מלוחה. הבצק של הפחזניות הוא עשיר וקטיפתי, והוא מעניק לפחזניות מרקם מושלם. הגבינות המלוחות מעניקות לפחזניות טעם עמוק וממכר, והאגוז מוסקט והטימין מוסיפים להם ניחוח נפלא. הכנת פחזניות גבינה מלוחות היא עניין של זמן, אבל זה בהחלט שווה את המאמץ. הפחזניות יצאו פריכות, רכות, וטעימות להפליא.
זמן הכנה: כ 2 שעות | רמת הקושי: בינוני | ערכים תזונתיים
מצרכים לפחזניות גבינה:
500 מ"ל מים
150 גרם גבינת קומטה או גאודה או פרמז'ן
150 גרם חמאה
300 גרם קמח
8 ביצים
2 כפיות מלח
אגוז מוסקט
הוראות ההכנה:
מחממים מים, חמאה, ומלח בסיר עד לרתיחה ומורידים מהאש.
לקערת המיקסר שמים את הקמח ומוסיפים את הנוזל החם, לשים עד לקבלת בצק.
תוך כדי הלישה מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שמתקבל בצק חלק.
מוסיפים את אגוז המוסקט, הגבינות, והטימין ומערבבים עד להטמעה.
יוצקים את הבצק לתבניות פחזניות בגודל 7 ס"מ ומקפיאים למשך שעה.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
משחררים את הפחזניות מהתבניות ואופים כשעדיין טיפה קפוא במשך 35 דקות, או עד שהפחזניות מזהיבות.
אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו
ערכים תזונתיים למנה אחת (100 גרם):
הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).
(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)
אנרגיה: 350 קלוריות
חלבון: 10 גרם
שומן: 25 גרם
פחמימות: 25 גרם
סיבים תזונתיים: 2 גרם
סוכר: 5 גרם
נתרן: 150 מ"ג
コメント