top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

חמוצים יפנים עם קולרבי ואצת קומבו

חמוצים יפנים עם קולרבי ואצת קומבו
חמוצים יפנים עם קולרבי ואצת קומבו

החמוצים יפנים הם מאכל מסורתי המכיל מגוון רחב של ירקות, כגון קולרבי, גזר, צנונית, ומלפפון. הם נחשבים למעדן קל ומרענן, והם עשירים בסיבים תזונתיים, בויטמינים ומינרלים. המתכון הזה לוקח את החמוצים היפנים המסורתיים צעד אחד קדימה, ומוסיף להם אצת קומבו. אצת הקומבו היא אצת ים שחורה בעלת טעם אומאמי עשיר ועמוק. היא מעניקה לחמוצים טעם ייחודי וממכר. החמוצים היפנים עם קולרבי ואצת קומבו מושלמים להגשה כחטיף, כתוספת לארוחה, או כמרכיב בסלט. הם טעימים במיוחד עם סשימי או סושי.

מצרכים לחמוצים יפנים עם קולרבי ואצת קומבו:

  • 1 קילו קולרבי

  • 1 כפית מלח

  • 3 כפות רוטב סויה

  • 3 כפות חומץ אורז

  • 4 כפות מירין

  • חתיכה אחת של אצת קומבו בגודל 4x4

  • ניתן להוסיף גם ירקות אחרים, כגון גזר, כרוב, או צנונית.


הוראות הכנה:

  1. חותכים את הקומבו ל-4-5 חתיכות עם מספריים.

  2. קולפים את הקולרבי ואז חותכים אותו לרבעים לאורכו. לאחר מכן חותכים את הקולרבי לפרוסות דקות מאוד.

  3. מכניסים את הקולרבי לקערה ומוסיפים את המלח. מערבבים לאיחוד.

  4. הניחו לקולרבי לשבת במשך 30 דקות, ערבבו וסחטו בעדינות את הקולרבי מדי פעם כדי להסיר מעט לחות ולרכך את הקולרבי.

  5. בקערה נפרדת מערבבים את רוטב הסויה, חומץ האורז, מירין, אצת קומבו ומניחים בצד.

  6. מוציאים את הקולרבי בידיים נקיות ומוסיפים לקערת הרוטב. מערבבים לאיחוד. (לזרוק את מיץ הקולרבי שנשאר.)

  7. מעבירים את החמוצים לכלי אחסון מעוקר ומקררים לילה לפני האכילה. החמוצים נשמרים שבועיים במקרר.

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו!

ערכים תזונתיים ל-100 גרם

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)



216 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page