top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

נקניקיות עגל מעושנות של יוסי בן וקיל

נקניקיות עגל על מגש, מוקפות בצמחי תבלין. הנקניקיות עשויות מבשר עגל טחון ומתובל, והן בעלות מרקם עסיסי וטעם עשיר.
שרקוטייה יוסי בן וקיל

נקניקיות עגל מעושנות הן כמו חלון לעבר. הן מזכירות לנו את הילדות, את הטיולים המשפחתיים, ואת הפיקניקים בפארק. הן עשויות מבשר עגל ושומן בקר טחונים, עם תבלינים קלאסיים כמו פפריקה מתוקה, מלח, בהרט, ועוד.

כשאתם תיקחו ביס מהנקניקיות, אתם תרגישו כאילו אתם חוזרים בזמן. תרגישו את החום של האש, את ריח העישון, ואת הטעם של הילדות.

נקניקיות עגל מעושנות הן מנה שתגרום לכם פשוט להרגיש טוב. אז היכונו לחזור לילדות עם נקניקיות עגל מעושנות של יוסי בן וקיל! מנה קלה להכנה שתגרום לכם לחייך.



מצרכים נקניקיות עגל:

  • 700 גרם בשר עגל רזה

  • 300 גרם שומן בקר

  • 8 גרם פפריקה מתוקה

  • 10 גרם מלח

  • 3 גרם בהרט

  • 5 גרם אבקת שום

  • 2 גרם חווייג'

  • 2 גרם מוסקט

  • 3 גרם שאטה

  • 6% מי קרח

  • 2 גרם פוספט


הוראות ההכנה:

  1. מכניסים את הבשר למקפיא למשך 30 דקות.

  2. כשהבשר והשומן קפואים למחצה טוחנים את הבשר והשומן ברשת 3 מ"מ (אפשר לבקש מהקצב).

  3. מוסיפים את התבלינים, הקרח והפוספט ומערבבים היטב.

  4. ממלאים את הנקניקיות במעי טבעי או קולגן.

  5. מעשנים את הנקניקיות בטמפרטורה של 64 מעלות למשך 2-3 שעות.

ניתן לצלות את הנקניקיות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות.
אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו

ערכים תזונתיים למנה אחת (100 גרם):

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)




131 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page