top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

נקניקיות פרגית מעושנות של יוסי בן וקיל

צלחת של נקניקיות פרגית מעושנות, מוגשות עם תפוחי אדמה מבושלים. הנקניקיות עשויה מבשר פרגית טחון ומתובל, והן בעלות מרקם עסיסי וטעם מעושן. תפוחי האדמה המבושלים מוסיפים למנה מרקם רך וטעמים מתוקים.
שרקוטייה יוסי בן וקיל

כשנוגסים בנקניקיות הפרגית המעושנות, פורץ בפה קרנבל של טעמים ומרקמים. הבשר העסיסי והטעים נשען על בסיס תבלינים מעודן של בזיליקום ושום. ארומה ערפילית של עשן מתפתלת ברקע ומעניקה לחך חוויה ייחודית. זוהי מנה מנחמת, שתגרום לכם להתאהב מבלי להתחרט. כל נגיסה מענגת את החייך בהרמוניה מושלמת של טעמים - המתיקות של הפפריקה, המליחות הקלה של המלח והארומה המעושנת. אם ברצונכם להפוך יום רגיל לחגיגה, הכינו נקניקיות פרגית מעושנות. הן יעטפו אתכם באושר טעמים!



מצרכים נקניקיות פרגית:

  • קילו פרגית עם עור

  • 8 גרם מלח

  • 15 גרם בזיליקום טרי קצוץ

  • 8 גרם עגבניות מיובשות קצוצות דק

  • 4 גרם אבקת שום

  • 8 גרם פפריקה מתוקה

  • 6% מי קרח

  • 1 גרם פוספט


הוראות ההכנה:

  1. מפרידים את העור מהפרגית וחותכים לקוביות בגודל 2x2 ס"מ.

  2. מכניסים את קוביות הפרגית והעור להקפאה למשך שעה לפחות, על מנת שנטחן בטמפרטורה של 0 מעלות.

  3. טוחנים את הפרגית פעמיים, פעם ראשונה על רשת של 6 מ"מ ופעם שנייה על רשת של 2 מ"מ.

  4. מערבבים היטב את התבלינים עם הבשר והקרח.

  5. ננקנק את התערובת במעי טבעי או קולגן בקוטר של 30 מ"מ.

  6. מניחים את הנקניקיות על רשת במקרר למשך לילה.

  7. מעשנים את הנקניקיות בטמפרטורה של 70 מעלות חום פנימי.

ניתן לעשן את הנקניקיות במעשנת ביתית או בתנור.
אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו

ערכים תזונתיים למנה אחת (כ-100 גרם):

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)




49 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page