top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

עוגת גבינה באסקית של קפה נורדוי

עוגת גבינה אפויה על צלחת לבנה
שף עינב אזגורי משתף את המתכון המדויק לעוגה המפורסמת

עוגת גבינה באסקית היא כמו שיר אהבה לטעמים. היא עשויה מבצק עשיר וקרמי, עם פני שטח מעט שרופים. הטעמים של העוגה הם כמו מחרוזת של פנינים: גבינה מתוקה, קרמל עשיר, וקצת מרירות.

כשאתם לוקחים ביס מעוגת גבינה באסקית, אתם מרגישים כאילו אתם נמצאים בעולם אחר. הטעמים מתמזגים זה בזה בצורה מושלמת, והעוגה נמסה בפה. זה כמו להסתכל אל השמש ביום קיץ חם, או לשמוע את השיר האהוב עליכם.

עוגת גבינה באסקית היא מנה שתגרום לכם להרגיש טוב. היא היא טעימה, מנחמת, ופשוט יפה. אם אתם מחפשים דרך להפוך את היום שלכם למיוחד יותר, הכינו עוגת גבינה באסקית. אתם לא תתחרטו.



מצרכים עוגת גבינה באסקית:

  • 1 קילו גבינת קרים צ'יז

  • 340 גרם סוכר

  • 7 ביצים

  • 36 גרם קמח

  • 484  גרם שמנת מתוקה


הוראות ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.

  2. מרפדים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה.

  3. בקערה גדולה, מקציפים את הסוכר והגבינה לקבלת קרם רך והומוגני.

  4. מוסיפים את הביצים אחד אחד, תוך כדי ערבוב מתמיד.

  5. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח והשמנת המתוקה עם מטרפה.

  6. מוסיפים את תערובת הקמח והשמנת למסה המרכזית, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  7. יוצקים את התערובת לתבנית האפייה, ומשטחים.

  8. אופים במשך 34 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת.

  9. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

בתאבון!

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו

ערכים תזונתיים למנה אחת (100 גרם):

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)




1,473 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page