top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

סלט פומלה ים תיכוני של מסעדת הבסטה תל אביב

צלחת של סלט פומלה עם שקדים, זעתר, לימון ובצל סגול, ממסעדת הבסטה בתל אביב.
מתכון לסלט של שף איילון עמיר ממסעדת הבסטה TLV. צילום: איילון עמיר

סלט הפומלה הים תיכוני של מסעדת הבסטה תל אביב הוא דוגמה מצוינת לקולינריה הישראלית המודרנית. שילוב מרענן של פומלה עסיסית עם עלי זעתר ארומטיים ושקדים פריכים, יוצר סלט קליל ומלא טעם.


מצרכים לסלט פומלה:

  • 50 גרם עלי זעתר מופרדים ושטופים טוב

  • פילטים של חצי פומלה

  • 3 כפות בצל סגול קצוץ

  • 3 כפות שקדים פרוסים קלויים

  • מלח פלפל

  • מיץ מחצי מיץ לימון


הוראות ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה.

  2. מתבלים במלח, פלפל ולימון לפי הטעם.

  3. מגישים מיד.

טיפים:

  • ניתן להשתמש גם בפומלה שלמה, אך מומלץ להסיר את הקליפה והזרעים.

  • ניתן להגיש את הסלט קר או בטמפרטורת החדר.


סלט הבסטה תל אביב מנה מושלמת למרכז שולחן. טעים ומלא בטעמים דומיננטיים.

ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)



120 צפיות2 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Lotus Lola
Lotus Lola
Nov 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars.

זה באמת המתכון המקורי שהם מגישים?

Like
Replying to

אכן כן! זהו המתכון המקורי של מסעדת הבסטה בתל אביב.

אנחנו גאים לשתף פעולה עם מיטב המסעדות בארץ כדי להביא לכם את המתכונים האהובים בדיוק כפי שהם מוגשים במסעדה.


צוות טעמים אורבניים

Like
bottom of page