top of page

סלט פומלה ים תיכוני של מסעדת הבסטה תל אביב

עודכן: 13 באפר׳

סלט פומלה ים תיכוני עם עלי זעתר ושקדים קלויים
מתכון לסלט של שף איילון עמיר ממסעדת הבסטה TLV. צילום: איילון עמיר

סלט פומלה רענן וקליל בסגנון ים תיכוני, עם עלי זעתר טריים, בצל סגול ושקדים קלויים, שמשלבים טעמים חמצמצים, ירוקים וקרנצ'יים.


מצרכים לסלט פומלה:

  • 50 גרם עלי זעתר מופרדים ושטופים טוב

  • פילטים של חצי פומלה

  • 3 כפות בצל סגול קצוץ

  • 3 כפות שקדים פרוסים קלויים

  • מלח פלפל

  • מיץ מחצי מיץ לימון


הוראות ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה.

  2. מתבלים במלח, פלפל ולימון לפי הטעם.

  3. מגישים מיד.



סלט הבסטה תל אביב מנה מושלמת למרכז שולחן. טעים ומלא בטעמים דומיננטיים.

על המתכון

הסלט הזה משלב בין פומלה מתקתקה וחמצמצה, עלי זעתר ארומטיים, בצל סגול חרפרף ושקדים קלויים שמוסיפים קראנץ' – תמצית הסגנון הים תיכוני. מיץ הלימון מחבר את כל הטעמים יחד, ליצירת סלט מרענן שמתאים לצד מנות בשר, דגים או כחלק משולחן אירוח עשיר.


ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)




2 תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
Lotus Lola
Lotus Lola
28 בנוב׳ 2024
דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים

זה באמת המתכון המקורי שהם מגישים?

לייק
טעמים אורבניים
טעמים אורבניים
18 בדצמ׳ 2024
בתשובה לפוסט של

אכן כן! זהו המתכון המקורי של מסעדת הבסטה בתל אביב.

אנחנו גאים לשתף פעולה עם מיטב המסעדות בארץ כדי להביא לכם את המתכונים האהובים בדיוק כפי שהם מוגשים במסעדה.


צוות טעמים אורבניים

לייק
bottom of page