סלט פומלה ים תיכוני של מסעדת הבסטה תל אביב
- טעמים אורבניים
- 27 ביוני 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 13 באפר׳

סלט פומלה רענן וקליל בסגנון ים תיכוני, עם עלי זעתר טריים, בצל סגול ושקדים קלויים, שמשלבים טעמים חמצמצים, ירוקים וקרנצ'יים.
מצרכים לסלט פומלה:
50 גרם עלי זעתר מופרדים ושטופים טוב
פילטים של חצי פומלה
3 כפות בצל סגול קצוץ
3 כפות שקדים פרוסים קלויים
מלח פלפל
מיץ מחצי מיץ לימון
הוראות ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה.
מתבלים במלח, פלפל ולימון לפי הטעם.
מגישים מיד.
סלט הבסטה תל אביב מנה מושלמת למרכז שולחן. טעים ומלא בטעמים דומיננטיים.
על המתכון
הסלט הזה משלב בין פומלה מתקתקה וחמצמצה, עלי זעתר ארומטיים, בצל סגול חרפרף ושקדים קלויים שמוסיפים קראנץ' – תמצית הסגנון הים תיכוני. מיץ הלימון מחבר את כל הטעמים יחד, ליצירת סלט מרענן שמתאים לצד מנות בשר, דגים או כחלק משולחן אירוח עשיר.
ערכים תזונתיים ל-100 גרם:
הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).
(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)
זה באמת המתכון המקורי שהם מגישים?