top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

סלט פומלה ים תיכוני של מסעדת הבסטה תל אביב

עודכן: 13 באפר׳

סלט פומלה ים תיכוני עם עלי זעתר ושקדים קלויים
מתכון לסלט של שף איילון עמיר ממסעדת הבסטה TLV. צילום: איילון עמיר

סלט פומלה רענן וקליל בסגנון ים תיכוני, עם עלי זעתר טריים, בצל סגול ושקדים קלויים, שמשלבים טעמים חמצמצים, ירוקים וקרנצ'יים.


מצרכים לסלט פומלה:

  • 50 גרם עלי זעתר מופרדים ושטופים טוב

  • פילטים של חצי פומלה

  • 3 כפות בצל סגול קצוץ

  • 3 כפות שקדים פרוסים קלויים

  • מלח פלפל

  • מיץ מחצי מיץ לימון


הוראות ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה.

  2. מתבלים במלח, פלפל ולימון לפי הטעם.

  3. מגישים מיד.



סלט הבסטה תל אביב מנה מושלמת למרכז שולחן. טעים ומלא בטעמים דומיננטיים.

על המתכון

הסלט הזה משלב בין פומלה מתקתקה וחמצמצה, עלי זעתר ארומטיים, בצל סגול חרפרף ושקדים קלויים שמוסיפים קראנץ' – תמצית הסגנון הים תיכוני. מיץ הלימון מחבר את כל הטעמים יחד, ליצירת סלט מרענן שמתאים לצד מנות בשר, דגים או כחלק משולחן אירוח עשיר.


ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)




2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Lotus Lola
Lotus Lola
Nov 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars.

זה באמת המתכון המקורי שהם מגישים?

Like
Replying to

אכן כן! זהו המתכון המקורי של מסעדת הבסטה בתל אביב.

אנחנו גאים לשתף פעולה עם מיטב המסעדות בארץ כדי להביא לכם את המתכונים האהובים בדיוק כפי שהם מוגשים במסעדה.


צוות טעמים אורבניים

Like
bottom of page