עוגיות סנדוויץ' של אריה רוזנשטוק
- טעמים אורבניים
- 11 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות

מתכון נפלא לעוגיות סנדוויץ' פריכות ונימוחות שמתמלאות בקרמל, ריבה, נוטלה או שוקולד לבן. מושלמות ליד כוס קפה או כמתנה מתוקה!
מצרכים לעוגיות סנדוויץ:
250 גרם מחמאה / חמאה / נטורינה רכה
100 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
70 גרם קורנפלור
כף גרדת לימון
כף תמצית וניל
קורט מלח
400 גרם קמח
למלית:
קרמל / ריבה / נוטלה / שוקולד לבן
אופן ההכנה:
בקערה שמים את המחמאה, אבקת הסוכר והחלמונים.
מקציפים במשך 2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקורנפלור, גרדת הלימון, תמצית הווניל והמלח, ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הקמח, עד שמתקבל בצק נעים ורך (ייתכן שלא יהיה צורך בכל כמות הקמח).
יוצרים צורות לפי בחירה, כמו בעוגיות ריבה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12 דקות.
לאחר האפייה, יוצרים סנדוויץ' עם מלית לבחירתכם.
ערכים תזונתיים ל-100 גרם:
הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).
(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)
Comments